sim 2013 pobjedniciPredstavnici Koprivničko-Križevačke županije na finalnom natjecanju Sportskih igara mladih u tenisu vratili su se jučer iz Splita sa dva osvojena naslova pobjednika. Petra Bojanić je u konkurenciji starijih djevojčica pobijedila redom Ivu Mraz iz Slavonskog Broda, Marielu Uznik iz Osijeka i Mihaelu Gojak iz Zagreba, te vrlo uvjerljivo osvojila naslov pobjednice.

Konkurencija starijih dječaka uvjerljivo je pripala Hrvoju Šifkornusim 2013 split, koji je na putu do naslova pobjednika pobijedio redom, Filipa Peteka iz Oroslavja, Dominika Banažića iz Zagreba i Tina Zanjka iz Čakovca.

Na turniru je u konkurenciji mlađih djevojčica nastupila Hana Živko, koja je u prvom kolu poražena od na kraju drugoplasirane Ane Mačković iz Osijeka, te kod mlađih dječaka Dorijan Tržić, koji je u prvom kolu poražen od Viktora Flaudera iz Osijeka, kasnije trećeplasiranog igrača turnira. Na kraju čestitke svima na uspješnoj promociji koprivničkog tenisa na završnici Sportskih igara mladih u Splitu.