Teniski klub „Koprivnica” već više godina organizira teniske kampove kako bi omogućili da djeca, polaznici škole tenisa našeg kluba kroz zabavu, pozitivnu atmosferu i druženje s vršnjacima iz drugih sportskih sredina postanu bolji tenisači, ali i da budu samostalniji, odgovorniji i ustrajniji u svom budućem radu.

Organizatorima i trenerima najvažniji je cilj omogućiti svakom polazniku dugoročnu izgradnju kvalitetne igre. Upravo su teniski kampovi idealno mjesto za ubrzani razvoj kompletnog znanja o tenisu i sportu općenito, kao i poboljšanju kondicijske pripreme. TK „Koprivnica” ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji tenis kampova za djecu,koji se provode pod stručnim nadzorom trenera i voditelja, na atraktivnim lokacijama smještaja, sportskih terena i plaža koji su prilagođeni djeci, te pružaju sigurnost i zadovoljstvo svakom polazniku temeljem adekvatnih programa u odnosu na njihovu dob i sportsko znanje.

Na svoj prvi kamp polaznici teniske škole kluba otišli su još davne 1998. godine, kada je u organizaciji TK”Varteks” iz Varaždina organiziran kamp u Dubrovniku, a već iduće  1999. godine, opet zajedno sa Varaždincima bili smo na kampu na Malom Lošinju. Do 2006. nije bilo organiziranih kampova, kada je sa našim športskim prijateljima iz TŠK “Futur” iz Zagreba, pokrenuta suradnja koja traje do danas, pa smo počevši od 2006. bili četiri godine na Rabu, 2010. na Malom Lošinju, a ove godine u Puli.

Kampovi se uvijek održavaju na početku proljetne sezone, tijekom proljetnih školskih praznika, a traju 6 – 7 dana.

Neke od fotogalerija sa prošlih teniskih kampova možete pogledati Ovdje.